M8 autóút lakossági tájékoztató

0
49

kormend_varos.jpgm8.jpgMEGHÍVÓ LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓRA

Tisztelt Lakosság!

A beruházó NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a kivitelező Duna Aszfalt Út- és Mélyépítő Kft., valamint a Mészáros és Mészáros Kft. LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓT tart az „M8 autóút Körmend-Rábafüzes országhatár szakasz 2×1 sávos előkészítése és építése” tárgyú projekt megvalósításával kapcsolatban, amelyre tisztelettel meghívja az érdeklődőket.

A lakossági tájékoztató időpontja és helyszíne:

Körmend Polgármesteri Hivatal nagyterem
9900 Körmend, Szabadság tér 7.
2018. június 27. (szerda) 17:00 óra

A beruházás főbb műszaki paraméterei:

A projekt keretében 2×1 sávos kereszt-metszeti kialakítású – távlatilag 2×2 sávra bővíthető – autóút épül új nyomvonalon Körmend várostól az országhatárig 28,9 km hosszban, 110 km/h tervezési sebességgel. A projekt megvalósítása során megépítésre kerül 1 db szintbeni csomópont Körmend keleti részén, és 4 db különszintű csomópont (Körmend nyugat, Csákánydoroszló, Vasszentmihályi, Szentgotthárdi), 1 db 570 m hosszú völgy-híd Vasszentmihálynál, 36 db egyéb műtárgy (elsősorban az országos és helyi közutak különszintű átvezetését biztosító alul- és felüljárók, vadak szabad mozgását biztosító vadátjárók, és 2 db kerékpáros aluljáró), továbbá 1db egyszerű pihenőhely pár Gasztonynál, 1db komplex pihenőhely pár Rábafüzesnél az országhatárnál, és összesen 1220 m zajárnyékoló fal.

A kivitelezés várható befejezése 2021. I. negyedév

A tájékoztatón lehetőség nyílik a beruházáshoz kapcsolódó kérdések, észrevételek megvitatására.

A kivitelezés ideje alatt a felmerülő kérdések esetén a kivitelező az alábbi elérhetőségeken keresztül nyújt tájékoztatást az érdeklődőknek.

Panasziroda telefonszáma: +36/30/419-3867
e-mail cím: m8kormend_panasziroda@dunaaszfalt.hu

A panaszokat csak írásban lehet benyújtani!

További információ: www.facebook.com/nifzrt és www.nif.hu oldalakon

A lakossági tájékoztató nem sajtónyilvános esemény.