Balesetben meghalt egy ember Őriszentpéternél

0
53

Meghalt egy gépkocsi vezetője, aki járművével lesodródott az útról és árokba hajtott Őriszentpéter közelében szombat este – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 29-én 19 óra 35 perckor a 7453-as számú út 2-es kilométerszelvényénél. Az elsődleges információk szerint egy őriszentpéteri lakos személygépkocsival közlekedett Őriszentpéter felől Kondorfa irányába, amikor haladása során érintőlegesen egy másik gépjárműnek ütközött. A sofőr az ütközés következtében elveszítette uralmát az autója felett, és árokba csapódott. A gépjárművet vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A szemle és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon 20 óra 30 perctől teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök az Őriszentpéter irányából közlekedőket Szalafő, a Kondorfa felől érkezőket pedig Csörötnek irányába terelik.

Zavartalanul halad a forgalom Vas megyében

Befejeződött a szemle és a műszaki mentés a halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínén, Őriszentpéter és Kondorfa között.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 29-én 19 óra 35 perckor a 7453-as számú út 2-es kilométerszelvényénél.

A szemle és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 23 óra 55 perckor feloldották.

(MTI, police.hu)