Hende Csaba: a bevándorláspárti brüsszeli politika megváltoztatása a tét

Hende Csaba: Magyarország már bebizonyította, hogy a bevándorlás megállítható, és meg lehet védeni a nemzeteket

0
63
Az Országgyűlés plenáris ülése - Hende Csaba, a Fidesz képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. április 2-án. MTI/Máthé Zoltán
Budapest, 2019. április 2. Hende Csaba, a Fidesz képviselõje napirend elõtt szólal fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. április 2-án. MTI/Máthé Zoltán

Sorsdöntő lesz Európa jövője szempontjából a május 26-i európai parlamenti (EP-)választás, melynek tétje, hogy sikerül-e megváltoztatni a bevándorláspárti brüsszeli politikát és megvédeni az európai embereket – hangoztatta az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke pénteken Szombathelyen.

Magyarország már bebizonyította, hogy a bevándorlás megállítható, és meg lehet védeni a nemzeteket – mondta Hende Csaba (Fidesz), aki aláírást gyűjtött Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akcióprogramjának támogatásáért, amelynek célja a bevándorlás megállítása.

Hozzáfűzte: Magyarországnak olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar embereket képviselik Brüsszelben és nem a brüsszeli érdekeket Magyarországon.

Hangsúlyozta, hogy a Fidesz a nemzetek Európáját képviseli, fontos számukra a keresztény értékek védelme, a magyar emberek biztonsága és a nemzeti függetlenség megőrzése.

Hende Csaba közölte: Szombathelyen eddig több mint tízezer támogató aláírást gyűjtöttek össze; standjaik a város több pontján megtalálhatók, aktivistáik pedig házról házra járva keresik fel az embereket. A politikus a vásárcsarnok előtt arra buzdította az érdeklődőket, hogy vegyenek részt az európai parlamenti voksoláson és adják szavazatukat a Fidesz listájára.

(MTI)