Bebes István a Fidesz polgármester-jelöltje Körmenden

Aláírták az együttműködési megállapodást a Fidesz szövetséges szervezeteinek vezetőivel

0
303
Bebes István a Fidesz polgármester-jelöltje Körmenden
Bebes István a Fidesz polgármester-jelöltje Körmenden Aláírták az együttműködési megállapodást a Fidesz szövetséges szervezeteinek vezetőivel

Aláírták az együttműködési megállapodást a Fidesz szövetséges szervezeteinek vezetőivel

A Fidesz körmendi szervezete – június végén megtartott csoportülésén hozott döntése alapján – Bebes Istvánt indítja a 2019-es őszi önkormányzati választáson – jelentette be a helyi szervezet csütörtöki sajtótájékoztatóján a Batthyány Örökségközpontban.

Az esemény keretein belül aláírásra került egy együttműködési megállapodás a Fidesz Körmendi Szervezete, a Kereszténydemokrata Néppárt Körmendi Alapszervezete, a helyi Fidelitas, a MAGOSZ Vas Megyei Szervezete, a Polgári Összefogás Körmendért Egyesület, valamint a Nyugdíjas Polgári Egyesület Körmendi Szervezete között. A szándéknyilatkozatban a felek rögzítették, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon teljes mértékben együttműködnek.

Először is hadd köszönjem a meg a hat együttműködő partnernek, hogy a mai napon itt ülhetünk a sajtótájékoztatón. A közös munka mindig fontos az emberek életében, így van ez Körmend esetében is. Az elmúlt éveknek a munkája bebizonyította, hogy amikor összefogásban próbáljuk meg vinni az ügyeket előre, akkor mindig jó eredményeket tudunk elérni. Ezért fontos számunkra, hogy a Fidesz körmendi alapszervezetének egyhangú döntése megszületett a jövő szempontjából, a másik pedig az, hogy az itt levő szervezetek is együttműködésükről biztosítottak bennünket. Ez az együttműködés nem új keletű, hisz már másfél évtizede működik. – mondta Bebes István polgármester-jelölt.

Bebes István teljes beszéde itt meghallgatható:

(9900.hu)