A Fidesz Körmendi Szervezete is elutasítja a Körmendi Kossuth Kör anyázását!

0
249

A Fidesz Körmendi Szervezete közleményben utasította el az ízléstelen, felháborító és súlyosan sértő a Mindenki Magyarországa Mozgalom körmendi fiókszervezetének szerdai, Facebookon megjelent bejegyzését, melyben Szijjártó Péter Külgazdasági és Külügyminiszter édesanyját illetik gusztustalan jelzőkkel.

A nemtelen, aljas, galád bejegyzésről mi számoltunk be elsőként.

Körmendi Kossuth Kör: fejes a mélybe – anyázás magas szinten!

A Fidesz Körmendi Szervezetének közleménye:

Elfogadhatatlan az ellenzék által képviselt stílus

Ízléstelen, felháborító és súlyosan sértő a Mindenki Magyarországa Mozgalom körmendi fiókszervezetének szerdai, Facebookon megjelent bejegyzése, melyben Szijjártó Péter Külgazdasági és Külügyminiszter édesanyját illetik gusztustalan jelzőkkel.

Az új körmendi ellenzék korábbi megnyilvánulásaiból már látszott, hogy gátlástalanul mocskolódó politikát fognak folytatni, a mostani megnyilatkozásuk azonban túlmegy minden határon.

Felszólítjuk az ellenzéki összefogásban résztvevő szervezeteket és magukat függetlennek mondó képviselőket, hogy határolódjanak el a Körmendi Kossuth Kör mocskolódó bejegyzéseitől, és őrizzék meg a körmendi politikai élet és a közbeszéd tisztaságát! Amennyiben ezt nem teszik meg, úgy maguk is részeseivé vállnak annak a gyűlöletkeltő politizálásnak, mely korábban soha nem volt jellemző Körmendre.

Körmend, 2019. november 28.

Fidesz Körmendi Szervezete

(Fidesz Körmendi Szervezete)