Szavazzunk az Esőemberke Alapítványra, hogy teljesüljön az álmuk

0
1976

Csak egy kattintás! Segítsük a szombathelyi Esőemberke Alapítványt, hogy új bútorokkal gazdagodjon a Holnap Háza!

S Z A V A Z O K

Aki IKEA kártyával rendelkezik, azoknak kártyát elő!

Az ESŐEMBERKE ALAPÍTVÁNY 1997-ben jött létre szülői kezdeményezésre. Az alapítvány fő célja a Vas megyében autizmussal élők és családjaik összefogása. Már az alapító okiratban szerepelt egy felnőtt intézmény létrehozásának terve, hogy gyermekeik fejlesztését, speciális megsegítését az iskolai tanulmányok után is biztosítva lássák szüleik. A Holnap Házában autista és értelmi sérült felnőttek élnek.

11 éve működik lakóotthonunk. Legnagyobb igénybevételnek a nappali bútorai vannak kitéve. A jelenlegi bútorzat már cserére szorulna, de erre alapítványunknak nincs meg az anyagi forrása. Nagy hasznát vennénk egy új ülőgarnitúrának, foteleknek, egy alacsonyabb asztalnak. A közösségi létnek fontos színtere a nappali, lakóink közérzetét pozitívan befolyásolhatja az otthonos, kényelmes berendezés.

Az Esőemberke Alapítvány a Holnap Háza lakóotthon és a Ma Háza foglalkoztató fenntartója Szombathelyen. Autista és értelmi sérült fiataloknak adnak lehetőséget, hogy teljes életet élhessenek. Munkával, kikapcsolódással, társasággal. További boldog életükhöz minden segítséget megérdemelnek.

Szavazni az alábbi linken lehet:

https://veledkozosen.eu/projekt/3667-esoemberke-alapitvany

(vasisracok.hu)