Diákolimpián szerepeltek a Dinamica SE sportolói

0
76
KICK-BOX! DIÁKOLIMPIA BÉKÉSCSABA. KRALLER PATRIK 2-EZÜSTÉREM, LAKOSI MÁRTON 2-EZÜSTÉREM, HORVÁTH SZABOLCS 1-BRONZ, ZANA DOMINIK 2-BRONZ!😊🤜🤛

Békéscsabán március 7-én került megrendezésre a 2019/2020. tanévi Kick-Box Diákolimpia Országos Döntője. A versenyen nagy létszámban vonult fel a magyar kick-box utánpótlás színe java, közel 500 versenyző és nagyon színvonalas mérkőzéseket láthattak a jelenlévő nézők, akik teljesen megtöltötték a Békéscsabai Városi Sportcsarnokot.

A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend 11 nevezést adott le erre az erőpróbára.

Horváth Szabolcs, -37kg, kadet egyes korcsoportban light-contact szabályrendszerben lépett először tatamira. Jól kezdődött a versenye hisz egy hazai versenyzőt tudott egyhangú pontozással legyőzni. A folytatásban sajnos a budapesti ellenfele 2:1 arányban jobbnak bizonyult, ezért nem folytathatta a további küzdelmeit.

Szabolcs kicklightban is jól indított, ebben a szabályrendszerben sikerült a dobogó harmadik fokára állnia. Andorka Szabolcsnak ugyanebben a kor és súlycsoportban sajnos nem sikerült a versenyzése.

Kraller Patrik, -42kg kadet egyes korcsoportban szintén Light-contact szabályrendszerben kezdte a versenyzését. Nagyon ügyesen küzdött, sorban nyerte a mérkőzéseit és light-contactban valamint kicklight szabályrendszerben is ezüstérmes lett. Bár az utóbbi szabályrendszerben fényesebben is csilloghatott volna az érme, de sajnos most így jött ki a lépése.

Zana Dominik, +47kg kadet egyes korcsoport Light-contactban és kicklight szabályrendszerben is bronzérmet szerzett.

Czeczei Márton Álmos, -42kg kadet kettes korcsoportban light-contact szabályrendszerben élete első versenyén mérettette meg magát. Igaz most nem sikerült a versenyzése, de nagyon ígéretesnek tűnik a hozzáállása.

Lakosi Márton, -84kg-ban első évesként most bontogatja a szárnyait, a junior korcsoportban sikerült light-contactban és kicklight szabályrendszerben is ezüstérmet szereznie.

A Dinamica SE mérlege ezen a versenyen: 4-ezüstérem, és 3-bronz érem.

(Andorka Imre)