Bebes István felhívása a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban

0
220

Bebes István, Körmend Város polgármestere a felhívást tett közzé a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban.

Körmend polgármestere kiemeli, hogy április 11-ig meghosszabbítják az óvodák és a szociális intézmények ügyeleti rendben történő működését. A körmendi Közös Önkormányzati Hivatal pedig továbbra is elsősorban elektronikusan, telefonon, vagy a Hivatal bejáratánál elhelyezett postaládán keresztül fogad ügyfeleket.

Bebes István felhívása:

Tisztelt Körmendiek!

A holnapi napon, 2020. április 1-én lejár a veszélyhelyzetre való tekintettel meghozott intézkedéseink több pontja is. Mivel a Magyar Kormány április 11-ig kijárási korlátozásokat vezetett be, ezért Körmend Város Önkormányzata ezen időpontig meghosszabbítja az óvodák és a szociális intézmények ügyeleti rendben történő működését. A körmendi Közös Önkormányzati Hivatal pedig továbbra is elsősorban elektronikusan, telefonon, vagy a Hivatal bejáratánál elhelyezett postaládán keresztül fogad ügyfeleket. Ezen intézkedések a határidő lejárta után szükség esetén meghosszabbíthatóak lesznek.

Szeretnék köszönetet mondani minden körmendinek, amiért szemmel láthatóan fegyelmezetten és méltósággal viselik a különböző korlátozó intézkedéseket! Öröm látni, hogy napról-napra egyre több ember jelentkezik önkéntes feladatokra, és különböző adományok felajánlására! Külön köszönöm a bizalmat az idősebb korosztály tagjainak, akik egyre nagyobb számban jelentkeznek a Szociális Szolgáltató és Információs Központnál segítségnyújtásért!

Ismételten arra kérek mindenkit, hogy aki teheti maradjon otthon, csökkentsék a kontaktjaik számát, akinek pedig segítségre van szüksége, hívja bátran a Szociális Szolgáltató munkatársait!

Jó egészséget és kitartást kívánok mindenkinek! Segítő közreműködésüket köszönöm!

Körmend, 2020. március 31.

Bebes István
Körmend Város Polgármestere

(9900.hu)